Standaard software of maatwerk kiezen?

WhitepaperIedereen overweegt het wel eens, of gaat daadwerkelijk op zoek naar bedrijfssoftware. Meestal moet je niet ver zoeken want dagelijks vertelt wel iemand je via e-mail of een andere weg dat dé oplossing klaar voor je ligt. Dus einde zoektocht … sorry het begint pas

Uit ervaring weet ik dat die zoektocht onderschat wordt. Je staat voor een onbekende wereld met oplossingen die op jouw maat gemaakt worden of de standaarden die in jouw eigen sector hun ervaring opbouwden. En dan heb je nog iedereen die pretendeert dat zijn pakket en mensen alles aankunnen. Die laatste groep heb je snel door wanneer blijkt dat je hen elke stap moet leren van je business.

Maar wat is nu een goede keuze: standaardsoftware of maatwerk?

Hopelijk kan deze whitepaper je helpen. Succes!