2 daagse opleiding “ERP software voor uw bedrijf in de bouw?” op 24 en 25 oktober

Opleiding "ERP voor de bouw"

Al vaker over ERP of bedrijfssoftware nagedacht …maar niet weten hoe er aan te beginnen?

In elk bouwbedrijf leeft wel de vraag over het nut van ERP in de organisatie. Wat is ERP eigenlijk? Waarom zou je als bouwbedrijf investeren in ERP software? Welke return mag je verwachten? Welke dagelijkse taken worden efficiënter met ERP? Hoe bereidt u het bedrijf voor op deze stap?

Niet uw wereld? Inderdaad, mensen uit de bouwsector kopen niet elke dag een totaaloplossing voor hun bedrijf. En er is meer dan enkel software. De juiste partner met sectorkennis telt ook mee! Een organisatie die meedenkt en zijn ervaring kan ter beschikking stellen geldt als een partner met toegevoegde waarde.

ERP voor de Bouw

Wilt u er meer over weten en alle aspecten leren kennen om een juiste beslissing te maken bij het aanschaffen van bedrijfssoftware voor uw activiteiten, dan is deze 2 daagse opleiding op 24 en 25 oktober iets voor u!

Lees alles over deze opleiding en schrijf in op 2 daagse opleiding “ERP software voor uw bedrijf in de bouw?”