Meer omzet en hogere marges, maar is alles wel gefactureerd?l

De voor de hand liggende doelen bij aanschaf van ERP zoals verbeteren van omzet en verhogen van marges spreken iedereen aan. Een softwaresysteem verwerkt input en stroomlijnt processen tot het gewenste eindresultaat er staat. Centraliseren van gegevens in één database leidt tot betere kennisoverdracht in uw bedrijf waardoor groei van omzet of marges bereikt wordt.

Enkele voorbeelden illustreren dit: snel reageren op opportuniteiten, capaciteit benutten, nauwkeurig (na)calculeren …

Guus Krabbenborg is no-nonsens adviseur aan de wereld van bedrijfssoftware en kent daarin alle mogelijke spelers. De tips die Guus meegeeft in deze video zijn realistisch en via gewone-mensentaal komt u te weten wat ERP of bedrijfssoftware inhoudt en betekent voor een organisatie.